vrijdag 30 oktober 2015

Een Pompoen van mos en touw


Gisteren bij vriendin M. weer heerlijk creatief bezig geweest, we hebben mos kransen gemaakt, nadat de kransen klaar waren hadden we nog mos over en daarvan hebben we Pompoenen gemaakt.
Ondanks veel gedoe en gefriemel is het toch aardig gelukt.


Van de week aan de opruimslag geweest, de kamer staat al weer behoorlijk vol met spullen voor de Kringloop die straks opgehaald worden.

Er staat een druk maar ook gezellig weekend te wachten, morgen voorbereidingen voor zondag want kan komen vriendinnen te eten. Zondag eerst morgens zingen met het koor, dan snel naar huis want dan wordt ik opgehaald door vriendin E. om gezellig naar de brocante markt in de Grote Kerk van Edam te gaan.


Wens jullie een heel fijn weekend!


Lieve groet,


Loes





zondag 25 oktober 2015

Fakkels.

In de bloemenwinkel waar ik altijd leuke planten, takken e.d. koop stonden nu fakkels. Je kunt zeggen die kan je plukken langs de kant van het water, maar voor 30 cent per stuk ga ik geen natte voeten halen, wat mij overigens al een keer gebeurd is, ik zakte weg tot aan mijn knieën.
Ze staan leuk in de oude fles maar dienen ook als voorbeeld voor een schilderij, zo zie je maar twee vliegen in een klap.



Het zonnetje schijnt hier, dus ga ik straks een fikse wandeling maken samen met Chanel naar mijn man toe, dat vind hij leuk als ze meekomt.


Wens jullie een fijne en zonnige zondag.


Lieve groet,


Loes



zondag 11 oktober 2015

Hortensia's in de tuinvaas.


Hortensia's heb ik in de vaasje met een beetje water in de grote tuinvaas gezet.
Hopelijk drogen ze mooi in zodat we er lang van kunnen genieten.


Straks ga ik in de tuin het terras weer even op orde brengen, de herfst/winter plantjes in de bakken doen en een paar bollen in de grond zetten.


Wens jullie een fijne week!


Lieve groet,


Loes





Kerst.

Wens jullie allemaal  fantastische KERSTDAGEN EN BOVENAL EEN GEZOND     EN  LIEFDEVOL 2018!!!